Zus & zo: Paasbloemstukjes maken

We gaan weer bloemstukjes maken t.b.v. Stichting True Grasses. We gaan paasstukjes maken voor naailessen in Kisarawe, Tanzania.

Stichting True Grasses is een school aan het bouwen in Kisarawe, Tanzania, voor meisjes voor voorgezet onderwijs en ambacht scholing. We willen hen zo een kans geven in studie en levensonderhoud. Dit doen we vanuit de overtuiging dat God ieder mens uniek heeft gemaakt met zijn/haar eigen talenten en gaven. We willen de meisjes en vrouwen en vak leren zodat zij
uit armoede op kunnen staan en in de toekomst voor hun gezin kunnen zorgen.

De bouw van de school is in volle gang en een van de mogelijkheden die we de vrouwen aanbieden is het volgen van naailessen. Hier willen we dit voorjaar mee starten. De naaimachines zijn al aangeschaft, maar er zijn nog geen materialen en stoffen gekocht. Er is veel interesse in de naailessen en de vrouwen zijn enthousiast om hiermee te beginnen.

Vorig jaar hebben we met de vrouwen van Zus&zo paasstukjes gemaakt waarbij de opbrengst ging naar stoelen voor de kerk. Het kerkgebouw en dus ook de stoelen zijn volop in gebruik.

45 stoelen zijn aangeschaft dankzij Zus&zo

Dit jaar organiseren we weer een gezellige avond voor de vrouwen van Zus&zo. We willen d.m.v. het maken van paasstukjes geld inzamelen voor materialen en stoffen voor de naailessen. Zo helpen wij de vrouwen in Kisarawe, Tanzania aan een betere toekomst.

Kosten: De kosten voor een bloemstukje bedragen 10 euro, te betalen op de avond zelf. Zus & Zo zorgt voor koffie met iets lekkers.
Aanvang: 19.30 uur.

Graag aanmelden voor 10 april via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Zus & zo - Activiteit Wandelen met een High tea