Zus&zo

‘Wij kunnen het verschil maken, door samen op te trekken, elkaar te bemoedigen en zo Zijn licht uitdragen’

Daarom wil Zus & Zo elk jaar en aantal activiteiten voor de vrouwen organiseren om in een ontspannen sfeer God en elkaar te ontmoeten.

 

Samen optrekken, met elkaar delen, luisterend oor, bemoedigen en gezelligheid, zijn de ingrediënten van onze activiteiten om er zo voor elkaar te zijn in onze groei discipelschap.
 

Door elke maand een ander soort activiteit te plannen hopen we een brede groep vrouwen aan te spreken zowel binnen De Ark als daarbuiten. Dit kunnen creatieve avonden/middagen zijn, maar ook lezingen en wandelingen.

 

 

Zo begonnen we in het begin van het seizoen 2020-2021 met een natuurwandeling, waarbij we onderweg van een gids leerden wat we wel en wat we niet konden eten in de natuur. Dit was een leerzame en bovenal een gezellige wandeling met ongeveer 11 vrouwen.

 

In november hebben we voor 15 gezinnen een diner gekookt en bij hen thuis bezorgd. Dit werd enorm gewaardeerd en voor de deelnemende vrouwen was het een gezellig samenzijn tijdens de organisatie en verdeling van het diner. In december stonden er 2 avonden gepland voor een workshop kerststukjes maken tbv de stichting True Grasses. De eerste kon nog doorgaan en was erg gezellig ondanks de afstanden tussen de werktafels. De tweede moest helaas geannuleerd worden omdat we in een lockdown moesten. Gelukkig konden we met enige creativiteit alsnog “doe het zelf” pakketjes aanbieden, waardoor de stichting toch nog een goed bedrag ophaalde voor de school in Tanzania.

Jammer genoeg moesten we de rest van de activiteiten af lasten vanwege de coronarestricties. Maar wat in het vat zit verzuurd niet en we hopen na de zomervakantie alsnog veel van de eerder aangekondigde activiteiten te mogen organiseren.

We zien er naar uit om elkaar weer te mogen ontmoeten.

 

 

Historie activiteiten Zus & zo