Zus&zo

‘Wij kunnen het verschil maken, door samen op te trekken, elkaar te bemoedigen en zo Zijn licht uitdragen’

Daarom wil Zus & Zo elk jaar en aantal activiteiten voor de vrouwen organiseren om in een ontspannen sfeer God en elkaar te ontmoeten. Samen optrekken, met elkaar delen, luisterend oor, bemoedigen en gezelligheid, zijn de ingrediënten van onze activiteiten om er zo voor elkaar te zijn in onze groei naar discipelschap. Door elke maand een ander soort activiteit te plannen hopen we een brede groep vrouwen aan te spreken zowel binnen de Ark als daarbuiten. Dit kunnen creatieve avonden/middagen zijn, maar ook lezingen en wandelingen. De activiteiten zijn gratis, echter een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan dan tijdens de activiteit zelf.


ZUS & ZO ACTIVITEITEN 2023

Ook in het nieuwe jaar hopen wij weer verschillende activiteiten aan te bieden voor de zussen van de Ark

-25 maart, 17.00-21.00 uur in Restaurant Zen Drenthe in Rolde

Workshop Tapas maken

We leren samen verschillende warme tapas hapjes te maken en gaan ze daarna uiteraard opeten. We krijgen hierbij ook twee drankjes aangeboden. In verband met de kosten vragen we voor deze avond een eigen bijdrage van 10 euro. Bij de inschrijving kan ook worden aangegeven of je vervoer nodig hebt.

INSCHRIJVEN

In juni sluiten we het seizoen af met een bezoek aan de Keramiektuin/galerie Harwi in Eeserveen. We sluiten dit bezoek af met een hightea.
De datum wordt nog bekend gemaakt.

 


 

We zien er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

 

 

Historie activiteiten Zus & zo