Zus&zo

‘Wij kunnen het verschil maken, door samen op te trekken, elkaar te bemoedigen en zo Zijn licht uitdragen’

Daarom wil Zus & Zo elk jaar en aantal activiteiten voor de vrouwen organiseren om in een ontspannen sfeer God en elkaar te ontmoeten. Samen optrekken, met elkaar delen, luisterend oor, bemoedigen en gezelligheid, zijn de ingrediënten van onze activiteiten om er zo voor elkaar te zijn in onze groei naar discipelschap. Door elke maand een ander soort activiteit te plannen hopen we een brede groep vrouwen aan te spreken zowel binnen de Ark als daarbuiten. Dit kunnen creatieve avonden/middagen zijn, maar ook lezingen en wandelingen.

17 december 19.30 uur: kerststukjes maken tbv stichting True Grasses
Vanwege de vele besmettingen en de nieuwe coronaresticties heeft Zus en Zo samen met stichting “True Grasses” besloten om het kerststukjes maken in De Ark te vervangen voor het aanleveren van Doe het Zelf pakketjes. We willen namelijk wel graag onze bijdrage blijven leveren aan de stichting zodat zij ook in deze roerige periode hun werk voor de meisjesschool in Tanzania kunnen voortzetten. Daarom willen we de Doe het Zelf pakketjes bij jullie allemaal aanbevelen. Tegen betaling van € 12.50 (dat volledig ten goede van de stichting komt) kun je op vrijdag 17 december tussen  19.00-20.00 uur het pakket bij De Ark ophalen.  Mocht dit niet lukken dan kun je bij de inschrijving aangeven dat je het pakketje graag op een ander moment op een andere plek wilt ophalen. Zij nemen dan contact met je op om hierover een afspraak te maken. Graag inschrijven via onderstaande knop, zodat “True grasses“ weet hoeveel “Doe het Zelf kerststukje” pakketjes zij moet maken.

 

 

26 januari 19.30 uur: workshop door orthomoleculair therapeut Carina Veldhuis, “voeding .. en hormoon (on)balans”

Deze actieviteit gaat vanwege corona helaas niet door.

Ook nieuwsgierig naar wat voeding met onze hormoon huishouding doet?  Dan is dit je kans om er meer over te horen en ook zal er wat geproefd kunnen worden. Carina Veldhuis, is lid van onze gemeente en zal ons er graag meer over vertellen.

Locatie: De Ark

 

 

20 februari, 15.30-17.30 uur, Creamiddag voor moeder en dochter, (of zussen, of oma en kleindochter, of vriendinnen)
Ook de winterblues in Februari even aan de kant zetten? Kom naar een gezellige knutselmiddag in de Ark. Het is de bedoeling dat je met je tweeën komt, zoals boven aangegeven. De middag wordt geheel verzorgt inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Locatie: De Ark

 

26 maart 13.00 uur: Schapen weiden in Balloo

We gaan na kop koffie en een korte introductie “schapen weiden” van de herder van Balloo, Marianne,  met haar en de kudde op stap op het Balloërveld. Onderweg leren we dan nog het een en ander van de herder. Dit alles zal zo’n drie uur in beslag nemen. Locatie: schaapskooi Balloo

 

 

2 april 18.00 uur: koken voor broers en zussen van De Ark.

Omdat we in november 2021 te maken kregen met nieuwe coronarestricties hebben we deze activiteit naar 2 april verplaatst, omdat we de broers en zussen die al waren uitgenodigd niet teleur wilden stellen. We gaan het nu opnieuw proberen. Zussen uit De Ark koken thuis een gerecht en als de Coronaregels het nu wel toestaan nodigen we een 15-20 tal broers en zussen uit in De Ark en verzorgen we hun daar een gezellig diner. We gaan ook indien nodig zorgen voor vervoer van de genodigden. Je kunt je dus aanmelden om thuis een gerecht klaar te maken en naar De Ark te brengen, eters te vervoeren of te bedienen tijdens het eten. De keuzes kunnen gemaakt worden via de inschrijving op de website. Locatie: De Ark.


23 april 19.30 -21.20 uur: Lezing/workshop “Dankbaar leven”

Geniet van alle dagen in je leven die God je heeft gegeven… (Pred. 9:9)

Antsje van der Gaast gaat ons in een lezing/workshop meenemen in hoe we kunnen genieten in ons leven met God en hoe om te gaan met de mogelijke belemmeringen die ons daar van af houden.

19 juni 14.00 uur: bezoek van een galerie met een afsluitende hightea

(Nadere informatie hierover volgt nog)

De activiteiten zijn gratis, echter een vrijwillige bijdrage  wordt op prijs gesteld. Dit kan dan tijdens de activiteit zelf.

We zien er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

 

 

Historie activiteiten Zus & zo