To the point - Inspiratiediensten

“To the point” d.d. 14 oktober en 11 november

In het kader van het jaarthema “ To the point” zijn er voor dit seizoen een aantal inspiratie”diensten” gepland met betrekking tot het maandthema.  

In de maand oktober is in de zondagse diensten en kringen aandacht voor het thema:  “Gemeente is kringen” en in november voor het thema:  “Eenheid in diversiteit”   

De eerste inspiratie”dienst” op 14 oktober gaat over: “ Gods doel met de gemeente”.  Daarin denken we, o.a. door een panelgesprek, na over de betekenis van een aantal beelden die we in de bijbel terugvinden over de gemeente die we dan koppelen aan de huidige tijd.

De tweede verdiepingsavond  (11 november) gaat over het thema “ Het vaderhart van God”. Het accent van die avond leggen we op hoe God zijn hart openstelt en hoe hij dat hart in ons wil uitwerken.

Deze avonden worden in De Ark gegeven en we starten om 19.45. In verband met de RIVM maatregelen kunnen er maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kunt je hiervoor opgeven via de website van kerkbezoekplanner

Je aanmelden kan tot dinsdagavond 18:00 (14/10 en 11/11). Voor 22:00 uur ontvang je bericht wanneer je mag komen.

Ook worden de avonden via de livestream uitgezonden. Hierbij is dan de mogelijkheid om eventueel via WhatsApp te reageren c.q. vragen te stellen.