Aanmelden samenkomsten

Lees onderstaande vragen en antwoorden aandachtig door.

1. Waar kan ik mij aanmelden voor een samenkomst in De Ark?
Aanmelden kan via de site www.kerkbezoekplanner.nl.
Standaard vind je hier 4 toekomstige samenkomsten van De Ark waarvoor je kunt aanmelden.

LET OP: heb je al eerder voor een dienst aangemeld, dan kun je weer opnieuw aanmelden (of wijziigen) via de beheerlink die je tijdens de eerste aanmelding al hebt ontvnagen.
Ben je deze link kwijt, dan kun je hier een nieuwe beheerlink aanvragen.

2. Voor hoeveel samenkomsten mag ik mij aanmelden?
Je mag je voor één of meerdere samenkomsten aanmelden, dus voor maximaal 4.

3. Moet ik rekening houden met andere broers en zussen die ook een samenkomst willen bezoeken?
Nee, het programma maakt zelf een eerlijke verdeling (mist aangemeld vóór vrijdagavond 18:00). Heb je al eerder een samenkomst bezocht en er zijn meer dan 40 aanmeldingen, dan kiest het programma de mensen uit die het minst vaak een samenkomst hebben bezocht. Zo komt iedereen aan de beurt.

4. Ik heb mijzelf via kerkbezoekplanner aangemeld. Mag ik nu ook naar De Ark komen?
Nee, je hebt je aangemeld, maar je bent nog niet uitgenodigd. Vrijgavond ontvang je een uitnodiging voor zondag per e-mail op het mailadres wat je hebt opgegeven.

5. Het is vrijagavond. Ik heb geen uitnodiging ontvangen. Wat nu?
Heb je vrijdagavond geen uitnodiging ontvangen, dan ben je vooralsnog niet uitgenodigd en kun je niet naar De Ark komen. Wanneer er iemand op zaterdag voor een eerstvolgende samenkomst nog annuleert, heb je alsnog kans te worden uitgenodigd.

6. Hoeveel personen mag ik in één keer opgeven?
Wanneer je onderdeel bent van hetzelfde huishouden / gezin mag je meerdere personen in één keer aanmelden. Anders is het altijd 1x.

7. Onze basisschool kinderen gaan mee naar De Ark, maar gaan direct door naar ArkKids. Moet ik de kinderen dan ook opgeven?
Nee, wanneer de kinderen niet naar de kerkzaal gaan, dan is het niet nodig dat zij worden aangemeld. We hebben anders lege stoelen.

8. Ik heb mij opgegeven voor een samenkomst, maar ik ben verhinderd. Wat nu?
In de bevestigingsmail van de aanmelding staat een link (inschrijving beheren), zodat je de aanmelding kunt annuleren of aanpassen. Bewaar deze goed! Je annuleert de samenkomsten door de optie(s) uit te vinken, op 'volgende' te klikken en dan 'opslaan'. Ben je deze link kwijt, vraag dan hier opnieuw aan.

9. Ik heb een uitnodigingsmail ontvangen, maar ik ben verhinderd. Wat nu?
In de bevestigingsmail van de uitnodiging staat een link (Annuleer mijn bezoek) om je uit te schrijven. Graag annuleren vóór zaterdag 18:00 uur.

10. Er worden tijdens de samenkomsten opnames gemaakt voor de livestream. Kom ik dan ook in beeld?
Er is een kans om in beeld te komen, maar je komt niet herkenbaar-, of close-up in beeld.