Inschrijven voor fysieke samenkomsten

Vanaf heden is het mogelijk om je aan te melden voor een fysieke samenkomst op zondag. Er kunnen / mogen maximaal 40 personen een samenkomst bezoeken. Kom je met je gezin, dan meld je je als gezin aan door aan te geven met hoeveel gezinsleden je komt. Je mag je voor één of voor meerdere samenkomsten aanmelden. Elke zondag wordt er weer een samenkomst bij gepland. De tool zelf gaat een verdeling maken wie naar welke samenkomst mag komen. Hierbij wordt er gekeken naar inschrijvingen die al eerder of al vaker een samenkomst hebben bezocht. Zo wordt er uiteindelijk een eerlijke verdeling gemaakt zodat iedereen even vaak aan de beurt komt.

Wil je een eerste volgende samenkomst bezoeken meld je dan aan vóór zaterdag 18:00 uur.

Op zaterdagavond volgt dan voor 22:00 uur de definitieve uitnodiging. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Kun je onverhoopt de samenkomst toch niet bezoeken, schrijf je dan weer uit zodat je weer een plek vrijmaakt voor een ander.

Let op: ontvang je zaterdagavond én e-mail dan ben je niet uitgenodigd.

Via de website Kerkbezoekplanner.nl kun je aangeven welke samenkomst(en) en met hoeveel personen je graag deze samenkomst(en) wilt bezoeken. Na het invoeren van het aantal personen en het aanvinken van de gewenste samenkomst(en) klik je onderaan op ‘Volgende’ en dan geef je nog even je naam en e-mailadres op om je aanmelding af te ronden. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Bewaar deze goed!

Wanneer je vragen hebt of je komt er niet helemaal uit, schroom dan niet met mij contact op te nemen.

Tim de Vries
Taakgroepleider Communicatie
communicatie@bgdeark.nl