Nieuws

Instroomactie ETS-Bijbelcursus

Wil je dit jaar nog starten met de ETS-Bijbelcursus? Je kunt nu profiteren van de instroomactie om met korting nog mee te doen met de ETS-Bijbelcursus, die in september in Assen is begonnen en in De Ark gegeven wordt. Het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs in Nederland, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 1000 cursisten deze cursus.

Alpha, wat moet je weten?

Alpha is een hulpmiddel om samen met anderen over het christelijk geloof in gesprek te gaan. Alpha is een plek waar mensen vrijblijvend kunnen ontdekken over het christelijk geloof. Alpha is een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met het christelijke geloof.

Kerstgeschenk Ark Kids

Nog even en dan is het alweer Kerst. Ook dit jaar willen we de kinderen graag verrassen met een cadeau. Dit jaar hebben we gekozen voor een online keuzesysteem.

Kerst 2021 | Licht in het donker

In de afgelopen periode is duidelijk geworden dat we alleen van De Nieuwe Kolk gebruik kunnen maken wanneer we voor de toegang de QR-code/Coronapas zouden gaan gebruiken. Op grond daarvan heeft de raad besloten om dit jaar niet de Kerstnachtdiensten in De Nieuwe Kolk te gaan houden, maar op zoek te gaan naar andere verantwoorde mogelijkheden. Een aantal mensen uit verschillende taakgroepen heeft de afgelopen weken nagedacht over hoe we de kerstnachtdiensten vorm zouden kunnen geven. Daar willen we je graag over bijpraten.

Voedselbank

Op zaterdagmiddag 4 december is er tussen 15:00 en 16:00 uur in De Ark weer gelegenheid om producten langs te komen brengen voor de voedselbank. 

Lief en Leed

Lief en Leed berichten zijn in verband met privacy alleen zichtbaar voor de mensen die zijn ingelogd.
Naar het archief