Nieuws

Workshop Steeldrummen

Na een zeer geslaagde avond van de Zus en zo activiteit 'Meet en Greet' staat staat de volgende bijzondere, en vooral erg leuke activiteit van Zus en zo op het programma. Wees er snel bij want vol=vol.

Taakgroep Alpha

Wij zijn gestart. Taakgroep Alpha. Onze eerste taak is de Alpha cursus opzetten zodat mensen uit onze omgeving Jezus mogen leren kennen. Later meer, want er is meer…

Ark Kids

In de "straatdienst" van a.s. zondag 19 september is er geen kinderwerk. Wel is er voor kinderen in de leeftijd tot 4 jaar opvang in de gebruikelijke Arkkids Paars ruimte. De kinderen vanaf de basisschoolleeftijd zitten dus in de dienst bij hun ouders. Er zijn kleurplaten en kleurpotloden aanwezig. 

Voedselbank

Op zaterdagmiddag 25 september is er tussen 15.00 en 16.00 uur in De Ark weer gelegenheid om producten langs te komen brengen voor de voedselbank. Het aantal mensen dat gebruik maakt van de voedselbank, is door de corona crisis gestegen, dus alle hulp blijft welkom!

Lief en Leed

Lief en Leed berichten zijn in verband met privacy alleen zichtbaar voor de mensen die zijn ingelogd.

Bijzondere diensten zonder aanmelding

Voor onderstaande diensten is het niet nodig  om je aan te melden via de website.

ECM step-fiets-wandel-sponsor-actie

Een aantal personen van het zendingsteam van De Ark gaan al wandelend of als stepper voor onze SCHEPPER weer meedoen aan deze actie. De startplaats is Diepenveen bij Deventer.

Vriendendienst De Bonte Wever

Het lijkt er nu toch van te gaan komen. Door de beperkende maatregelen en de daarmee samenhangende sluiting van zalen e.d. waren we niet in de gelegenheid om vriendendiensten te laten doorgaan.

NeXt Camp (8 – 10 oktober 2021)

Vorig jaar kon het niet doorgaan dus we gaan in de herkansing!
Naar het archief