Alpha - wie zijn wij?

Een tijdje geleden konden jullie al lezen, maar ook zien dat wij al druk bezig zijn met voorbereidingen voor Alpha. Onlangs in De Bonte Wever zag je misschien de statafels en de beachflags al wel staan. Maar wie zijn wij dan eigenlijk?

Dit bericht is geplaatst op 14-10-2021

Allereerst zijn Wij…Jullie.

Ja, wij allemaal; de hele gemeente. Want om mensen te bereiken hebben we mensen nodig. Wij hebben u en jou nodig. Want wie kent er niemand in zijn of haar omgeving die Jezus niet kent of gekend heeft? Als gemeente De Ark mogen wij ons allemaal inzetten om de mensen in onze omgeving in aanraking te laten komen met Jezus, door middel van Alpha.

Als taakgroep Alpha mogen wij hier ook vorm aan geven. Dus heb je vragen dan kun je ons persoonlijk aanspreken. Om dat te kunnen doen is het handig te weten wie wij zijn.

Jarno Holtman
Als taakgroepleider zie ik vooral mijn taak om vanuit contact met God een goede cultuur neer te zetten, waarin we mensen mogen verwelkomen. Specifiek hierin selecteren we gespreksleiders en rusten hen toe.

Ellie Norden
Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met de organisatie te maken heeft. Ik zorg ervoor dat alles staat en loopt, zodat de deelnemers een Alpha-cursus hebben waarbij ze zich meer dan welkom voelen.

Remon Koorn
Ik mag zorgen voor een stukje marketing. Om op deze manier te proberen de juiste mensen te bereiken door het inzetten van de juiste middelen. Hierbij kun je denken aan communicatie en promotie.

Zie ook

Alpha cursus
04-04-2022
Alpha cursus
28-02-2022
Alpha cursus
28-03-2022