Kerstnachtdienst

Wonderlijke Kerstnachtdiensten in De Nieuwe Kolk

persfoto-knd-dnk-2016Zaterdag 24 december wordt het kerstfeest voor de vierde keer op rij in De Nieuwe Kolk gevierd. De avond wordt, zoals bij voorgaande jaren, gevuld door twee gratis diensten; om 19:30 en 22:00 uur. Het thema van dit jaar: Wie het kleine niet eert… Uniek dit jaar, zijn de speciaal ontworpen lichtbomen om meer licht te laten schijnen in de omgeving.

 

persfoto-koorIn de kerstnachtdienst die om 22:00 uur begint, zal Ralph van Manen een mini-concert geven. Ralph zingt zowel in het Nederlands als in het Engels in het genre popmuziek en bespeelt zelf voornamelijk de piano en gitaar. Daarnaast zullen we met een koor onder leiding van Arnold Wienen een samenzang hebben met kerstliederen. In de dienst zal er ook een korte overdenking zijn, welke zal focussen op het thema van dit jaar.

 

Depersfoto-ralph-van-manen dienst van 19:30 uur en staat in het teken van de kinderen. Simon en Carolien zullen net als vorig jaar een theaterstuk opvoeren waarin een verhaal verteld wordt. Dit jaar gaat het over een kleine engel met een grote fantasie. Het kerstfeest moet namelijk weer vleugels krijgen. Iedereen is welkom in deze dienst om erachter te komen of dit gaat lukken. Kinderen: neem vooral je ouders mee naar dit feest.

Zondag 25 december vindt er om 11:30 uur een kerstgezinsdienst plaats in De Ark. In deze dienst zal het kinderkoor van De Ark haar debuut maken op eigen podium. Ook komt Pelle de dienst bezoeken, speciaal voor kinderen. Pelle zal de overdenking doen, wees op tijd en zorg dat je erbij bent.

 

Klik hier voor de folder!

 

persfoto-kinderkerstfeest

kerst-folder-1